Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırklareli Belediyesi’nden eğitime destek projesi

Kırklareli Belediyesi ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için online eğitim sistemi hazırlattı. Yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli program ile öğrenciler ve öğretmenler...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2014 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2014 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırklareli Belediyesi’nden eğitime destek projesi
Kırklareli Belediyesi ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için online eğitim sistemi hazırlattı.

Yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli program ile öğrenciler ve öğretmenler bir çok kaynaktan faydalanabilecekler. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Belediyesi tarafından Kırklareli’de eğitim göreb öğrenciler ve eğitim veren öğretmenler için http://www.kirklareliegitim.org sitesini hazırlattıklarını belirtti. Kesimoğlu, Online Eğitim ve Sınav sistemine girebilmek için hazırlattıkları aktivasyon kartlarının ücretsiz olarak öğrenci ve öğretmenlere dağıttıklarını söyledi. Başkan Kesimoğlu, Kırklareli Belediyesi’ne hazırlanan özel kartlar sayesinde Kırklareli’de yaşayan öğrencilerin sınavlar öncesi deneme soruları çözerek bilgi düzeylerini test edebileceklerini kaydetti.

"YAKLAŞIK 10 BİN ÖĞRENCİ HİZMETİMİZDEN FAYDALANACAK"

xBelediye Başkan Yardımcısı H. Tahsin Gençay burada yaptığı açıklamada, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun talimatları ile yapılan çalışma kapsamında sitenin Kırklareli’de yaklaşık 10 Bin öğrencinin sınavlara hazırlanmasında kaynak olacağını ifade etti.
Online kartların tüm öğrencilere ücretsiz dağıtılacağını belirten Başkan Yardımcısı Gençay: “Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun talimatları doğrultusunda hazırlanan Belediye logolu aktivasyon kartları öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıtılıyor. Okullar ziyaret edilerek müdür, öğretmen ve öğrencilerimize siteye online giriş kartları tanıtılıyor.” dedi.

Başkan Yardımcısı Gençay, "Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu, teknolojiye ve eğitime verdiği desteği bir kez daha göstermiştir. Siteye girişte öğretmen ve öğrenci girişi olarak iki giriş bulunuyor. Bu siteye kayıt olmak için ise, herkesin bir adet e-mail hesabı olması gerekli. Belediye Başkanlığımız tarafından dağıtılan kartların ön yüzünde siteye giriş için aktivasyon kodları yer alıyor. Kartların arka yüzünde ise Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun öğretmen ve öğrencilerimize yönelik mesajı bulunmaktadır. Uygulama sayesinde öğrenciler anlatılan konuları siteden tekrar edip, yine sitede yer alan testleri çözebiliyorlar. Kırklareli’de uygulamaya koyduğumuz bu proje ile öğrencilerimizin eğitim seviyesini daha da yukarı taşıyarak, Kırklareli’de çağdaş, ileri görüşlü ve başarılı öğrencilerin yetiştiğini tüm Türkiye’ye bir kez daha göstermek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Öğrenciler ve öğretmenler ise aldıkları online kartlar için Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.