Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırıkkale Anafen Dershanesi STS düzenleyecek

Kırıkkale Anafen Dershanesi, 3-4 Ocak 2015 tarihlerinde seviye tespit sınavı (STS) düzenleyecek. 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10 ve 11 sınıflara yönelik sınav ücretsiz olacak. Altunbilekler AVM’de, sınav için tanıtım standı kuruldu.Anafen Kırıkkale...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırıkkale Anafen Dershanesi STS düzenleyecek
Kırıkkale Anafen Dershanesi, 3-4 Ocak 2015 tarihlerinde seviye tespit sınavı (STS) düzenleyecek. 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10 ve 11 sınıflara yönelik sınav ücretsiz olacak. Altunbilekler AVM’de, sınav için tanıtım standı kuruldu.

Anafen Kırıkkale Şubesi Müdürü Halil Yörük, yaptığı açıklamada, “Anafen Dershaneleri fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, Anadolu liseleri, tüm Anadolu meslek liseleri ve özel okullara hazırlıkta sürekli özgün uygulamaların, yeni ve farklı anlayışların öncüsüdür. Sevgiyle öğretilenlerin kalıcı olduğu anlayışıyla hareket eden genç, dinamik yönetici ve öğretmen kadrosu, eğitimi her türlü ticari kaygıdan uzak tutarak, eğitim anlayışımıza ve eğitim dünyamıza renk katmaktadır.” dedi. Anafen Dershaneleri'nin, öğrencileri her yıl yaptığı seviye tespit sınavıyla aldığını belirten Müdür Yörük, "Sınavlara hazırlanan öğrencilerine çok düzeyli bir çalışma ortamı sağlar. Anafen Dershaneleri, sınavlara hazırlanmak isteyen öğrenciler için sınavları, ek dersleri, testleri, dergisi, veli ve öğrenci rehberliği ile kendine özgü ayrıcalıkları olan gerçek bir eğitim kurumudur. Anafen Dershaneleri, Türkiye geneline yayılmış şubeleriyle hem kendi arasında hem de bir önceki yıl ile yarış halindedir.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.