Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kimse Yok Mu Elazığ Şubesi bayramda ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Kimse Yok Mu Derneği Elazığ Şubesi, Kurban Bayramı’nda il ve ilçelerinde düzenlediği organizasyonla ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye kurban eti ulaştırdı. Kimse Yok Mu Derneği Elazığ Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Çelik, program...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2013 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2013 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kimse Yok Mu Derneği Elazığ Şubesi, Kurban Bayramı’nda il ve ilçelerinde düzenlediği organizasyonla ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye kurban eti ulaştırdı.

Kimse Yok Mu Derneği Elazığ Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Çelik, program ile ilgili verdiği bilgide, "Kimse Yok Mu Derneği Elazığ Şubesi yönetim kurulu ve şube personelimiz ile Kurban Bayramı öncesi yaptığımız plan ve program çerçevesinde, Kurban Bayramı’nın 4 günü boyunca yönetim kurulu, şube personeli ve onlarca gönüllümüz tarafından Elazığ’ın çeşitli mahallelerinde, Karakoçan, Kovancılar, Maden ve Sivrice ilçelerinde ihtiyaç sahibi aileler bizzat evlerinde ziyaret edilerek kurban etleri ulaştırıldı. Gidilen evlerde görülen mutluluk ve sevinç bizleri çok duygulandırdı. Yedi kilogramlık kurban payları, derneğimize ait kolilere konarak ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi." dedi.

Kimse Yok Mu Derneği Elazığ Şube Müdürü Önder Çolak ise "Kurban Bayramı öncesinde Elazığ Cemevi yetkilileri ile yaptığımız toplantı sonucu belirlenen 150 aileye Kimse Yok Mu Derneği ve Elazığ Cemevi birlikte düzenledikleri yardım programı ile kurban etleri, belirlenen ailelerin bir kısmına Elazığ Cemevi’ne randevu verilip çağırılarak, bir kısmına da evlerine bizzat gidilerek ulaştırıldı. İnşallah önümüzdeki yıl Elazığ Cemevi aracılığı ile 250 aileye kurban eti ulaştırmayı düşünüyoruz, bu konudaki çalışmalarımızı Elazığ Cemevi yetkilileri ile planlayacağız." ifadelerini kullandı.

Kurban eti dağıtımına katılan dernek gönüllülerinden Arif Demir ise yaptığı açıklamada, "Gönüllü olarak Kovancılar ve Karakoçan ilçelerinde Kimse Yok Mu Derneği’nin düzenlediği kurban eti dağıtım programına bizzat iştirak ettim ve ailelerin bu konudaki mutluluklarını gözyaşlarıyla müşahede ettim. Bizlere böyle bir imkanı sağlayan Kimse Yok Mu Derneği Elazığ Şubesi’ne teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.




En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.