Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kıbrıs'tan getirilen gümrük kaçağı içki ve sigaralar ele geçirildi

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda Kıbrıs’tan yolcular aracılığı ile getirilen çok sayıda gümrük kaçağı içki ve sigara ele geçirildi.Kıbrıs’tan gelecek olan bir uçakta kaçak içki ve sigara getirileceği bilgisine ulaşan Adnan...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda Kıbrıs’tan yolcular aracılığı ile getirilen çok sayıda gümrük kaçağı içki ve sigara ele geçirildi.

Kıbrıs’tan gelecek olan bir uçakta kaçak içki ve sigara getirileceği bilgisine ulaşan Adnan Menderes Havalimanı Şube Müdürlüğü’ne bağlı Araştırma ve Koruma Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Araştırmaların ardından uçak 14 Eylül tarihi 00.45 sıralarında Kıbrıs Ercan Havalimanı’ndan hareket etti. Uçak içerisinde bulunan şahıslara dağıtılan kaçak malzemeleri İzmir’e karşılamaya gelen N.Ş., Y.H. ve K.Y. isimli şahıslara verdikleri tespit edildi. Dış Hatlar Gelen Yolcu Salonu'nda şahısları takibe alan polis ekipleri, aldıkları malzemeler ile havalimanından ayrılırken gözaltına aldı. Yapılan aramalarda, gümrük kaçağı 20 adet viski, 40 adet 50 gramlık tütün, 90 paket sigara, 2 bin 900 adet değişik markalarda puro ele geçirildi. Şahıslar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.