Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kâhta Devlet Hastanesi ‘Hizmet Kalitesi’nde birinci

Kâhta Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığınca yapılan Sağlıkta Kalite Standartları değerlendirmesinde 90 üstü bir puan aldı.Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta...

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2015 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2015 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kâhta Devlet Hastanesi ‘Hizmet Kalitesi’nde birinci
Kâhta Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığınca yapılan Sağlıkta Kalite Standartları değerlendirmesinde 90 üstü bir puan aldı.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından 20 Ocak Salı günü gerçekleştirilen denetim sonucunda 90 üstü bir puan alan Adıyaman'ın Kâhta Devlet Hastanesi, ilin ve bölgenin en yüksek hizmet kalite puanına sahip hastanesi oldu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kâhta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. R. İlyas Öner, "Sağlık Bakanlığımız tarafından sağlık hizmetinin etkin ve verimli yürütülmesi aşamasında, sağlıkta kalite standartları olarak kurumumuzun şu anki bulunduğu durum konusunda değerlendirme yapılmıştır. Sabah saatlerinde, Yönetim Hizmetleri ile başlayan denetim, diğer birim ve bölümlerin değerlendirilmesiyle devam etmiş olup, akşam saatlerinde tamamlanmıştır. Kâhta Devlet Hastanesi olarak uyguladığımız yöntem, hasta ve çalışan memnuniyetini esas alan, sürekli gelişen ve yenilenen toplum temelli sağlık hizmeti vermektir. Yapılan değerlendirmede memnuniyetlerini dile getiren hasta ve hasta yakınlarımıza sonsuz teşekkür ediyor, özverili çalışmalarıyla birlikte, enerjisini ve zamanını bu uğurda harcayan personellerimizi yürekten kutluyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.