Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KEYDER'den dershane öğretmenlerine moral ve destek ziyareti

Samsun’da bulunan Karadeniz Eğitim Yardımlaşma Derneği (KEYDER) Başkanı Ömer Kabaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KEYDER'den dershane öğretmenlerine moral ve destek ziyareti
Samsun’da bulunan Karadeniz Eğitim Yardımlaşma Derneği (KEYDER) Başkanı Ömer Kabaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırladığı taslak doğrultusunda hükümetin kapatmaya karar verdiği dershanelerdeki öğretmenlere moral ve destek ziyaretinde bulunduklarını kaydeden KEYDER Başkanı Ömer Kabaş, "Üyeleri öğretmenlerden oluşan ve kısa adı KEYDER olarak öğretim kurumlarında çalışan öğretmen ve yöneticileri öğretmenler gününde ziyaret ettik. Derneğimizin 10. Yıl etkinlikleri kapsamında özel öğretim kurumlarında çalışan öğretmen arkadaşlarımızı daha önce ziyaret etmiş ve başarılar dilemiştik. Bugün ise öğretmenler günü vesilesiyle dershanelere ziyarette bulunmak istedik. Dershanelerin yaşamış olduğu sıkıntılı ve bunaltıcı süreçte eğitim derneği ve öğretmenler olarak paydaş kurumlarımız olan dershanelerimizin sıkıntılarını aynı hassasiyetle paylaştığımızı destek için her turlu gayret ve fedakârlığı göstereceğimizi bu ziyaretle bir kez daha ifade ediyorum. Gerekirse bunu dernek federasyon ve sendikal ortam ve yöntemlerle desteklemeye hazırız." dedi.

Özel öğretim kurumlarında çalışan öğretmenlerin büyük bir fedakârlık göstererek çalıştıklarını kaydeden Başarı Dershanesi Kurucu Müdürü Ahmet Çakan ziyaretten duydukları memnuniyet dile getirerek en zor günlerinde kendilerine kutlama ziyareti yapıp destek veren KEYDER’e teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.