Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kestel'de sular kesilecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Kestel İlçesi’nde, 21 – 22 Ağustos tarihlerinde su kesintisi uygulanacağı bildirildi. BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre;...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2014 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2014 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Kestel İlçesi’nde, 21 – 22 Ağustos tarihlerinde su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Kestel İlçesi’nde Yeni Mahalle, Ahmet Vefik Paşa Mahallesi, Atatürk Caddesi, Uludağ Caddesi, Uludağ Caddesi’ne bağlı isimsiz sokaklar, Ertuğrulbey, Tepesuyu, Güneşli, Değirmen, Uludağ, Emir, Sokullu Mehmet ve Fırat Sokak ile civarında, 21 Ağustos Perşembe (YARIN) ve 22 Ağustos Cuma tarihlerinde zaman zaman su kesintisi yapılacağı belirtildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

Öte yandan BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi İlçesi’nde, 21 Ağustos Perşembe Yarın) gününden itibaren 15 gün boyunca kazı çalışması yapılacağı duyuruldu. BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; Osmangazi İlçesi İbrahim Paşa Mahallesi İbrahim Paşa Caddesi’nde 21 Ağustos Perşembe (YARIN) gününden itibaren 15 gün boyunca yağmursuyu hattı için kazı çalışmaları yapılacak. Yetkililer, çalışmalar süresince söz konusu güzergaha araç park etmemeleri ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda vatandaşları uyardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.