Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemal Sunal, Pamuklar’a nefes aldıracak

Yenimahalle Belediyesi, Şentepe Pamuklar Mahallesi’ne yeni bir yeşil alan kazandırdı. Beyaz perdenin komik ismi, usta oyuncu Kemal Sunal’ın isminin verildiği park, törenle hizmete açıldı.İçinde çocuk oyun alanı ve oturma alanları bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2015 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kemal Sunal, Pamuklar’a nefes aldıracak
Yenimahalle Belediyesi, Şentepe Pamuklar Mahallesi’ne yeni bir yeşil alan kazandırdı. Beyaz perdenin komik ismi, usta oyuncu Kemal Sunal’ın isminin verildiği park, törenle hizmete açıldı.

İçinde çocuk oyun alanı ve oturma alanları bulunan parkın açılışını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eşi Azize Yaşar ve torunu ile birlikte yaptı. Başkan Vekili Mehmet Kartal, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu açılışa Şentepelilerin ilgisi yoğun oldu. Açılış töreni öncesi Yenimahalle Belediyesi Halk Dansları Topluluğu TUBİL güzel bir gösteriye imza attı. Seymen gösterisi sunan TUBİL ekibi büyük beğeni topladı.

YAŞAR'DAN MÜJDE

Konuşmasına, 6 yılda Şentepe’de yaşanan değişimi anlatarak başlayan Yaşar, “Çocuklarımıza, torunlarımıza daha güzel bir Yenimahalle bırakmak için çalışıyoruz. Pamuklar’ın 2009’daki durumunu biliyorsunuz, bugünse bu bölge hızla gelişmeye devam ediyor. Bu yıl bu bölgeye sağlık ocağı ve kapalı pazaryeri de yaparak 2 önemli eksiği daha tamamlayacağız. Ayrıca Şentepe’ye bir kreş, 10’un üzerinde de yeşil alan kazandıracağız.” dedi.

Pamuklar Mahallesi Muhtarı Ali Osman Özcan da Yaşar’ın, tüm Yenimahalle’ye yaptığı hizmetlerle övülmeye layık olduğunu kaydederek, Yenimahalle Belediyesi’ne teşekkür etti. Daha sonra açılışı gerçekleştiren Başkan Yaşar, parkı gezerek vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.