Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri'de raylı sistem Düvenönü-Organize hattında 8 gün duracak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Karayolları Kavşağı'nda yapılan alt ve üst geçit çalışması sebebiyle raylı sistem, 3-11 Şubat 2015 arasında Düvenönü-Organize Sanayi güzergahında hizmet veremeyecek. Raylı sistemle Organize...

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2015 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2015 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Karayolları Kavşağı'nda yapılan alt ve üst geçit çalışması sebebiyle raylı sistem, 3-11 Şubat 2015 arasında Düvenönü-Organize Sanayi güzergahında hizmet veremeyecek. Raylı sistemle Organize Sanayi istikametine gitmek isteyenler, Düvenönü İstasyonu'ndan otobüs aktarmasıyla taşınacak.

Belediye Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Ferhat Bingöl, konuyla ilgili yaptığı açıklamada trafiğin rahatlaması ve kesintisiz bir hale gelmesi için yapılan çalışmalardan dolayı oluşacak durumlar sebebiyle vatandaşlardan anlayış beklediklerini belirtti. Karayolları Kavşağı'nda yapılan alt geçidin raylı sistemin altından geçecek olması sebebiyle raylı sistem hattı üzerinde fore kazık ve diğer imalatlar yapılacağını ifade eden Bingöl, 3-11 Şubat arasında sistemin belirtilen kesimde işletmesinin durdurulması gerektiğini söyledi. Bingöl, "Yolcularımızın İldem-Düvenönü hattında ve Talas-Meydan arasında raylı sistemle taşınmasına sorunsuz bir şekilde devam edilecektir ancak Organize Sanayi ile Düvenönü arasında yolcularımızın taşınması otobüslerle gerçekleştirilecektir. Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı tüm yolcularımızın anlayışını bekler, çalışmalarımızın en kısa sürede tamamlanması için 24 saat süresince çalışılacağı hususunu tüm vatandaşlarımıza arz ederiz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.