Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Soytürk’e hoşgeldin ziyareti

Dörtyol Kaymakamlığına atanan ve göreve başlayan Recep Soytürk’e hoş geldin ziyaretleri sürüyor. Kaymakam Recep Soytürk’e çevre ilçe kaymakamları da hoş geldin ziyaretinde bulundu.Soytürk'ü, Erzin Kaymakamı İskender Yöndem, Yayladağı...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Soytürk’e hoşgeldin ziyareti
Dörtyol Kaymakamlığına atanan ve göreve başlayan Recep Soytürk’e hoş geldin ziyaretleri sürüyor. Kaymakam Recep Soytürk’e çevre ilçe kaymakamları da hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Soytürk'ü, Erzin Kaymakamı İskender Yöndem, Yayladağı Kaymakamı Turan Yılmaz, Belen Kaymakamı Abdul Aziz Aydın ve Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıoğlu’nun ziyaret etti. Soytürk ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, 'Yakın mesai arkadaşlarımızın yanı sıra çevre ilçelerdeki mülki idare amirlerimiz kaymakam arkadaşlarımız da ziyaretlerimize geldi. Çevre il ve ilçelerle yakın diyalog içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Dörtyol ve çevre ilçeleri zaten birbirlerine yakın. Aynı kültürü paylaşan ilçelerimizdir. Birebirlerimizle çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunarak hasret giderdik.” dedi.

Çevre ilçe Kaymakamları da Recep Soytürk’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevinde başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.