Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Özarslan: Yıldırımhan, ilçemizin eğitim kalitesini artırıyor

Mersin merkez Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan Yıldırımhan Eğitim Kurumları'nın ilçelerinin eğitim kalitesinin artmasına katkı sunduğunu belirtti.     Özel Yıldırımhan Ali Yükselgüngör İlkokulu Okul Aile Birliği...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Özarslan: Yıldırımhan, ilçemizin eğitim kalitesini artırıyor
Mersin merkez Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan Yıldırımhan Eğitim Kurumları'nın ilçelerinin eğitim kalitesinin artmasına katkı sunduğunu belirtti.

    Özel Yıldırımhan Ali Yükselgüngör İlkokulu Okul Aile Birliği Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan’ı ziyaret etti. Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleşen ziyarette Kaymakam Özarslan misafirlerini sıcak bir şekilde karşıladı. Okul Aile Birliği yetkilileri ile sohbet eden Özarslan, Yıldırımhan Okullarının Mersin eğitimine katkısının çok olduğunu İlçenin eğitim kalitesini artırdığını kaydetti.

    Okul Müdür Yardımcısı Tahir Yayar ise ziyarette Kaymakam Özarslan'ın sıcak karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaptıkları ve yapacakları faaliyetlerle ilgili bilgi verdiklerini anlatan Yayar, bundan sonra da protokol ziyaretlerinin süreceğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.