Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Oral’dan Beyaz Ay Derneği'ne ziyaret

Adana Kozan Kaymakamı Avni Oral, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Beyaz Ay Derneği Kozan Şubesi'ni ziyaret etti. Şube Başkanı Ahmet Ünal ve dernek üyeleri ile bir süre sohbet eden Kaymakam Oral, Dernek Başkanı Ünal ve üyelerinin...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Oral’dan Beyaz Ay Derneği'ne ziyaret
Adana Kozan Kaymakamı Avni Oral, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Beyaz Ay Derneği Kozan Şubesi'ni ziyaret etti.

Şube Başkanı Ahmet Ünal ve dernek üyeleri ile bir süre sohbet eden Kaymakam Oral, Dernek Başkanı Ünal ve üyelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutladı. Kaymakam Oral, “Engellilerimizin sorunlarını devletimizin verdiği imkanlar ölçüsünde çözmeye gayret gösteriyoruz ve sosyal devlet anlayışı çerçevesinde onlara katkı sağlamaya gayret gösteriyoruz." dedi.

Dernek üyeleri ise Kaymakam Oral’dan bazı isteklerde bulunarak hükümet konağına engelli rampası ve asansörü yapılmasının istedi.

    Ziyarete katılan Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlayarak Kozan Belediyesi’nin engelliler için aldığı baston ve saatlerden hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.