Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Katırcı veda yemeğinde Bafralılarla vedalaştı

Mersin Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Ali ve eşi Hacer Katırcı, düzenlenen veda yemeği programıyla Bafralılara veda etti.Bafra Kaymakamı Ali ve Hacer Katırcı’ya Kaymakamlık personeli, daire müdürleri ve bürokratlar tarafından Ali...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2014 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2014 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Katırcı veda yemeğinde Bafralılarla vedalaştı
Mersin Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Ali ve eşi Hacer Katırcı, düzenlenen veda yemeği programıyla Bafralılara veda etti.

Bafra Kaymakamı Ali ve Hacer Katırcı’ya Kaymakamlık personeli, daire müdürleri ve bürokratlar tarafından Ali Kale Turistik Tesisleri'nde veda yemeği düzenlendi. Yemekte açılış konuşmasını Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özen yaptı.
Özen, "3 yıl önce 19 Eylül 2011 tarihinde Bafra Kaymakamlığı görevine başlayan ve 23 Eylül 2014 Salı günü ilçemizden ayrılacak olan değerli Kaymakamımız Sayın Ali Katırcı, Hacer Katırcı ve ailesine bir yemek programı düzenledik. Sayın Kaymakamımız Karadeniz kenarında başlattığı hizmet bayrağını Akdeniz kenarına götürüyor. Bafra’da bıraktığı hizmetlerine Mersin’de devam edecek." dedi.

Ardından Kaymakam Ali ve Hacer Katırcı çiftinin fotoğraflarının yer aldığı hizmetlerin slayt gösterisi izlendi. Yenilen yemekten sonra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kaymakamlık personeli adına ve Belediye Başkanlığı adına Kaymakam Ali ve eşi Hacer Katırcı çiftine hediye takdim etti. Şahin, "Kaymakam Katırcı ile 3 yıl beraber çalıştık. Hiçbir zaman bir sıkıntı yaşamadık. Kaymakamımız Ali Katırcı’ya Bafra’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, eşi ve çocuklarıyla birlikte sağlıklı, hayırlı uzun ömürler diliyorum." şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu da "17 Ekim 2012’den beri birlikte çalışıyoruz. Son 9 aylık süreçte İlçe Milli Eğitim Müdürü ondan öncede Şube Müdürü olarak çalıştık. Eğitim ile ilgili yapmış olduğumuz her çalışmanın her noktasında, noktasından virgülüne kadar her zaman yanımızda oldu. Hanımefendi projeleri ile bizi destekledi. Gerçek anlamda biz milli eğitim camiası olarak sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaymakamı Ali Katırcı ise şunları söyledi: "Her kesimden Bafra’mızı temsil eden insanlar burada, ben öncelikle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Tabi ki bir yerlerden ayrılmak zor. İnsan bir yere alışırken zorlanıyor, bir de giderken zor oluyor. 19 Eylül 2011’de Bafra’da ilk göreve başladığımız gün Şehit ailelerinin ve gazilerin yemeği vardı. Ayağımızın tozuyla, eşyalarımızı eve koyup onların programına iştirak ettik. Bizler son programımızı onlarla yaptık. Son programımızı gaziler günü ile tamamladık. Yani bir parantez açtık şehit ailelerimizle ve bir parantezle kapattık onlarla. Bu da bize kısmet oldu. Büyük bir mutluluk duyuyorum bundan. Toplumun her kesimi ile diyalog içerisinde olduk. Onlarla yardımlaşma, dayanışma içerisinde olduk. 3 yılda ne yaptığımızı ne yapamadığımızı Bafralılar biliyor. Tabi Bafra’ya gelirken hiç bilmediğimiz bir şehirdi. Eşim çocuklarımla geldik ilk defa Bafra’yı gördük, 3 yıl çalıştık ve Salı günüde buradan ayrılıyoruz. İnsan ömründe 3 yıl uzun bir süre. Mutlaka iyi hatırlayacağımız dostluklar, güzellikler ve anılar olacak. Yanımızda birçok şeyi götürüyoruz. Onlara zaman zaman baktığımızda güzellikleri hatırlayacağız. Bafra bizi sevdi bundan şüphem yok. Arkamızdan da iyiliklerle anılacağımızı ümit ediyorum. Bafra’yı biz de sevdik. Ben burada bulunan toplumun değişik kesimlerine, programa teşrif eden herkese özellikle eşim ailem adına teşekkür ediyorum."

Konuşmadan sonra Kaymakam Katırcı ve eşine çeşitli hediyeler verildi. Veda yemeğine Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Bafra Garnizon Komutan Vekili Per.Yzb.Serkan Savaş, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özen, Büyükşehir Belediyesi Bafra Şube Müdürü Yakup Tulum, Muhtarlar Dernek Başkanı Salih Zeki Nayır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Rahmi Şahin, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Turgut Seden, gaziler ve şehit aileleri dernek mensupları, diğer oda ve sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.