Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Günlü: Sivil toplum kuruluşlarıyla fikir alışverişi içinde olacağız

Antalya Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, toplum yararına çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman fikir alışverişinde bulunacaklarını söyledi. TEMA Vakfı Manavgat Şube Başkanı Şenay Malbora ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2015 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2015 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Günlü: Sivil toplum kuruluşlarıyla fikir alışverişi içinde olacağız
Antalya Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, toplum yararına çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman fikir alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

TEMA Vakfı Manavgat Şube Başkanı Şenay Malbora ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Turgutlu Kaymakamlığı'ndan Manavgat Kaymakamlığı'na atanan Nazmi Günlü'yü ziyaret etti. Şenay Malbora, Kaymakam Günlü'ye Manavgat'ta TEMA Vakfı'nın 1998 yılından bu yana yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. TEMA'nın gönüllülük esasına göre çalışma yapan çevreci bir kuruluş olduğunu belirten Malbora, 17 yıl içinde Manavgat'ta çevrenin korunması, yeşillendirilmesi, eğitim, erozyon ve sosyal sorumluluk projeni hayata geçirdiklerini kaydetti.

Kaymakam Günlü de görev yaptığı yerlerde toplum yararına hayata geçirilen sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olduğunu belirtti. Günlü, "Turgutlu'da olduğu gibi Manavgat'ta da toplum yararına sosyal sorumluluk çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarıyla el ele vererek çalışma yapacağız. Sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman beraber olacağız. Sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine her zaman önem verdim. Sorunları el ele vererek çözeceğiz." diye konuştu. Malbora, Kaymakam Günlü'ye TEMA Vakfı rozeti taktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.