Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Göç: Trafik kurallarına uymak kazaları önlüyor

Mersin’in Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, trafik kurallarına uymanın ve dikkatli olmanın kazaların önlenmesinden önemli olduğunu belirterek, temennisinin trafik kazalarının hiç olmaması olduğunu söyledi.Mersin’in Tarsus Kaymakamı Hasan Göç...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Göç: Trafik kurallarına uymak kazaları önlüyor
Mersin’in Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, trafik kurallarına uymanın ve dikkatli olmanın kazaların önlenmesinden önemli olduğunu belirterek, temennisinin trafik kazalarının hiç olmaması olduğunu söyledi.

Mersin’in Tarsus Kaymakamı Hasan Göç ile Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen'i ziyaret etti. Kaymakam Göç, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şen ve yönetimine iadei ziyarette bulunduğunu vurguladı. Oda Başkanı Şen ve yönetim kurulunun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten Kaymakam Göç, ‘’Tarsus’un en önemli meslek odalarından birisi olan Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın kıymetli Başkanı Duran Şen ve yönetiminin faaliyetlerini takdirle karşılıyoruz. Tüm sivil toplum kuruluşları gibi meslek odalarımızda bizim için değerlidir. Bu bağlamda sadece üyelerinin değil, Tarsus’un da sorunlarına son derece duyarlılık gösteren Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen’i kutluyorum’’ dedi.

Tarsus'ta trafik kontrol ve denetimlerinin sistemli ve düzenli bir şekilde devam ettiğini dile getiren Kaymakam Göç, tüm sürücülerin trafik kurallarına harfiyen riayet etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Trafik kurallarına uymanın ve dikkatli olmanın kazaların önlenmesinde çok önemli olduğunun altını çizen Kaymakam Göç, “Temennimiz trafik kazalarının hiç olmamasıdır. Bunu sağlamak için tüm sürücülerin ve yayalarımızın kurallara uymaları gerekir” şeklinde konuştu.

Şoför esnafının evlerine ekmek götürme çabalarında, kurallar ve yasalar çerçevesinde hep yanlarında olacaklarını ifade eden Göç, ''Şoför esnaflarımızın taşıdıkları yolcuları kendi aileleri gibi düşündüklerine inanıyorum ve onlara hayırlı, bol kazançlar diliyorum'' diye konuştu.

Oda Başkanı Şen ise Kaymakam Göç ve Emniyet Müdürü Aksoy’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Biz oda yönetimi olarak Tarsus’umuzun hayatın her alanında gelişmesi için var gücümüzle çalışıp, çabalıyoruz. Bizler hep Tarsus sevdalısıyız. Tarsus’umuz için her zaman hizmetteyiz’’ şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.