Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KAYÇEVDER, 50 aile ile sosyal aktivitelerde bulunacak

Kayseri Çevre, Eğitim, Sosyal Yardımlaşma Derneği (KAYÇEVDER), “Ağlamayan Yavrular” projesi ile 10 ay sürecek çalışma doğrultusunda 50 aile için sosyal aktiviteler düzenleyecek. KAYÇEVDER, proje tanıtım, tanışma ve kaynaşma yemeğinde...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2014 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2014 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri Çevre, Eğitim, Sosyal Yardımlaşma Derneği (KAYÇEVDER), “Ağlamayan Yavrular” projesi ile 10 ay sürecek çalışma doğrultusunda 50 aile için sosyal aktiviteler düzenleyecek.

KAYÇEVDER, proje tanıtım, tanışma ve kaynaşma yemeğinde 200 kişiyi bir araya getirdi. Dernek Başkanı Mehmet Ferah, KAYÇEVDER’in kuruluşunu, amaçlarını ve şimdiye kadar gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı.

Proje koordinatörü Turan Dulduk, proje ile ilgili bilgiler verdi. Dulduk, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı desteği ile gerçekleşecek projenin içeriği ile ilgili şu bilgileri verdi; Proje “Aile İçi İletişim”, “Beden Dili” ve “Empati” eğitimleri verilecek. 10 aylık proje sürecinde il gezileri, kardeş aile etkinlikleri, piknikler, kaynaşma yemekleri, 6-14 yaş grubu çocuklar için sinema, halı saha maçı, yüzme, il gezisi, huzurevi ziyareti, fabrika gezisi, üniversite gezisi gibi programlar var. Bu projeye müracaat eden yaklaşık 50 aile ile projeyi tamamlamayı hedefliyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.