Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kasırga ağaçları kökünden söktü

Almanya'nın Schleswig Holstein eyaletindeetkili olan kasırga sebebiyle çatılar uçtu, araçlar zarar gördü ve iki saatte şehirlerde çok sayıda ağaç devrildi. Hızı saatte 140 kilometreye ulaşan kasırga sebebiyle kıyı kesimlerde boyu 2,5 metreye...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya'nın Schleswig Holstein eyaletindeetkili olan kasırga sebebiyle çatılar uçtu, araçlar zarar gördü ve iki saatte şehirlerde çok sayıda ağaç devrildi. Hızı saatte 140 kilometreye ulaşan kasırga sebebiyle kıyı kesimlerde boyu 2,5 metreye varan dev dalgalar oluştu. Kiel başta olmak üzere birçok şehirde caddelerde ağaçlar yollara düştü, sokak tabelaları, trafik ışıkları devrildi.

Trafiğin alt üst olduğu şehirde hayat bir süreliğine durdu. Yetkililerin çağrılarla sokaklara çıkılmamasını istedi. Förde kanalında iki yük gemisinin çarpışması ile meydana gelen kazada can kaybı olmazken maddi hasar meydana geldi. Gemide bulunan 29 mürettebat Kiel Sahil Güvenliği tarafından kurtarıldı. Kaza sonrası kanal bir süreliğine gemi geçişine kapatıldı. Gemiden sızan yağ yetkililer tarafından kontrol altına alınırken, temizleme çalışmalarına en kısa zamanda başlanılacağı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.