Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kasım Karatekin'den İsmail Koncuk'a tepki

Eğitim Bir Sen Çankırı Şube Başkanı Kasım Karatekin, Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un Çankırı’daki konuşmasına istinaden yaptığı basın açıklamasında, “Koncuk’un eğitimcilere ve okul müdürlerine hakaret eden...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eğitim Bir Sen Çankırı Şube Başkanı Kasım Karatekin, Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un Çankırı’daki konuşmasına istinaden yaptığı basın açıklamasında, “Koncuk’un eğitimcilere ve okul müdürlerine hakaret eden bu sözlerini esefle kınıyorum" diyerek, eğitimcilerden özür dilemeye davet etti.

"Türk Eğitim Sen’e ve diğer sendikalara mensup hiçbir okul müdürü bu sözleri hak etmemiştir." diyen Karatekin, şöyle devam etti: "Kem söz sahibine aittir. Eğer özür dilemezse, bu haddi aşan ifadeleri kendisine iade ediyorum."

Türkiye Kamu Sen Çankırı Şubesi'nin düzenlediği Öğretmenler Günü programında katılan İsmail Koncuk, kanunsuz müdür atamalarına tepki göstermişti. Koncuk, "Türk eğitimini bir yerlere getirmek için fedakarca çalışmış bir çok okul yöneticimiz maalesef görevlerinden alındılar. Uyduruk değerlendirmelerle Milli Eğitim teşkilatında oluşturulmuş çetelerle arkadaşlarımızın alın terleri, emekleri hesaba katılmadan sadece yandaşlık, yağcılık, yalakalık özelliği olan liyakatı ve kabiliyeti olmayan insanlarımıza bugün okullarımız teslim ediliyor. Oyun oynamıyoruz, memurculuk, sendikacılık oyunu oynamıyoruz. Sendikacılık 3-5 çakalın okul müdürü yapılması, başhekim yapılması davası hiç değildir." ifadelerini kullanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.