Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karamürsel’de Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyet'in kuruluşunun 90. yıl dönümü Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde coşkuyla kutlandı.Kutlamalar resmi törenle başladı. Resmi törene ilçe protokolü katıldı. Törende Atatürk anıtına çelenk konuldu. Ardından Kaymakam Celil Ateşoğlu...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karamürsel’de Cumhuriyet coşkusu
Cumhuriyet'in kuruluşunun 90. yıl dönümü Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar resmi törenle başladı. Resmi törene ilçe protokolü katıldı. Törende Atatürk anıtına çelenk konuldu. Ardından Kaymakam Celil Ateşoğlu makamında resmi kurum ve kuruluş amirlerinin tebriklerini kabul etti. Karamürsel İlhan Çınar Alanı'nda gerçekleştirilen kutlamalarda ise Kaymakam Celil Ateşoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Karamürsel Bey Eğitim Merkezi Garnizon Komutanı Deniz Kur.Kıd. Alb. Osman Özyazıcı halkın bayramını tebrik etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Kaymakam Celil Ateşoğlu, Cumhuriyet'in kurulması ve kuruluş döneminde yaşanan sıkıntı ve zorlukları anlatarak, "Şu anki bulunduğumuz güzel ortam dolayısıyla Cumhuriyet'in kurucularına minnet borcumuz var." dedi.

İlk ve orta okul folklor ekipleri tarafından oyunlar oynanmasının ardından ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Celil Ateşoğlu, Garnizon Komutanı Deniz Kur.Kıd. Alb. Osman Özyazıcı ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından ödülleri verildi. Tören, öğrencilerin geçit töreni ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.