Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karamürsel’de AK Parti'den aday adayı olan 5 kişi tanıtıldı

2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi Belediye Başkan aday adayları için tanıtım programı düzenlendi. Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi'nde yapılan ve aday adaylığı için resmi başvurularını yapan Fatih...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karamürsel’de AK Parti'den aday adayı olan 5 kişi tanıtıldı
2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi Belediye Başkan aday adayları için tanıtım programı düzenlendi.

Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi'nde yapılan ve aday adaylığı için resmi başvurularını yapan Fatih Temiz, Recep Dikdere, Abdullah Behçet Ersan, Ahmet Türkel, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İl yönetimi adına Başkan Yardımcısı Şahin Talus, parti ilçe yönetimi ve parti üyeleri katıldı.

Aday adayları sıra ile kendilerini tanıttığı programda tüm adaylarda ortak hareket etme, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Aday adaylarının tanıtım konuşmaların ardından kürsüye gelen AK Parti İl yönetimi adına Başkan Yardımcısı Şahin Talus bir konuşma yaptı. Talus, Pazar günü yapılacak temayül oylaması hakkında bilgi vererek kimlerin oy kullanabileceğini belirtti.

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve sevgi mesajlarının verildiği program sonunda aday adayları ve divan üyeleri birlikte fotoğraf çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.