Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karamürsel Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatı

2014 yerel seçimlerinde Kocaeli'nin Karamürsel İlçe Belediye Başkanlığı'na AK Parti'den aday adayı olmak için dokuz kişinin başvuru yapması bekleniyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı için AK Parti den aday adayı olmak için Fatih Temiz’den...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2014 yerel seçimlerinde Kocaeli'nin Karamürsel İlçe Belediye Başkanlığı'na AK Parti'den aday adayı olmak için dokuz kişinin başvuru yapması bekleniyor.

Karamürsel Belediye Başkanlığı için AK Parti den aday adayı olmak için Fatih Temiz’den sonra Recep Dikdere resmi müracaatını yaptı. Parti ilçe teşkilatında aday adaylığını açıklayarak resmi başvurusunu yapan Recep Dikdere’ye ilk aday adayı başvurusunu yapan Fatih Temiz çiçek verdi. Fatih Temiz’in bu jestinden dolayı da Recep Dikdere kendisine teşekkür etti.

Abdullah Ersan ve Ahmet Türker’in 25 Ekim Cuma günü başvurularını yapacakları belirtildi. Ali Kocapıçak'ın ise Pazar günü başvurusunu yapması bekleniyor. Diğer aday adaylarının da 1 Kasım 2013 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor.

AK Parti'den Karamürsel Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yapması beklenen diğer isimler ise şunlar: Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ahmet Utaş, Ahmet Pehlivan ve Feyzi Utaş.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.