Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaman CHP’de ön seçim heyecanı

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesinde adaylarını belirleyecek olan partilerde hareketlilik sürerken Karaman'da Cumhuriyet Halk Partisi’nde de 29 Mart Pazar günü üç aday için ön seçime gidilecek.Konuyla ilgili olarak...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesinde adaylarını belirleyecek olan partilerde hareketlilik sürerken Karaman'da Cumhuriyet Halk Partisi’nde de 29 Mart Pazar günü üç aday için ön seçime gidilecek.
Konuyla ilgili olarak basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, “Demokrasinin gereği partimizde ön seçim yapacağız. Üç adayımız var. Karaman genelinde 3 bin 5 üyemiz bulunuyor. Pazar günü bu üyelerimiz, tüm ilçelerimizde ayrı ayrı kurulacak sandıklara giderek, hâkim gözetiminde, özgür iradeleri ile partimizin milletvekili adaylarını belirleyecekler. Pazar günü yapılacak önseçimde birbirinden değerli 3 aday adayımız, 7 Haziran seçimlerinde partimizi Karaman Milletvekili Adayı olarak temsil edebilmek için üyelerimizin karşısına çıkacak. Aday Adaylarımız; Uygar Talay (Eczacı), Zernişan Girgin (Emekli Öğretmen) ve Mustafa Cem Kağnıcı (Kimya Mühendisi)dır. Hiçbir partinin uygulamaya cesaret edemediği bu yöntemi, yani hâkim gözetiminde önseçim yöntemini uygulayan tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Seçime girecek üç adayımıza da başarılar diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.