Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabük'te iki mahalleyi şehre bağlayan köprü hizmete girdi

Karabük'te Öğlebeli Mahallesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni birleştiren köprü düzenlenen törenle açıldı. Öğlebeli Mahallesi sakinlerinin şehir merkezi ile bağlantılarını sağlayan köprü sayesinde Öğlebeli Mahallesi ile Ergenekon...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük'te iki mahalleyi şehre bağlayan köprü hizmete girdi
Karabük'te Öğlebeli Mahallesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni birleştiren köprü düzenlenen törenle açıldı. Öğlebeli Mahallesi sakinlerinin şehir merkezi ile bağlantılarını sağlayan köprü sayesinde Öğlebeli Mahallesi ile Ergenekon Mahallesi artık ulaşımı kolaylaştı. Vatandaşın Şehirlerarası Otobüs Terminali ile çarşı merkezine ulaşımı açısından da çok büyük rahatlık sağlayacak olan köprünün bayramdan bu yana hizmet veriyor.

    Çelik konstrüksiyon yaya yürüyüş köprüsünün uzunluğu 42 metre genişliği ise 3 metreden oluşan köprünün açılışında konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili şunları söyledi: “Bugün burada Ergenekon Mahallesi ile Öğlebeli Mahallesini bağlayan köprü açılışı için burada bulunmaktayız. Göreve geldiğimizde 135 binanın bir gecede yıkımı ile projelere başladık. Türkiye de bir ilke imza atarak kentsel dönüşüme başlamadan vatandaşlara evlerini teslim ettik. Yepyeni bir hal binası yaptık. İnşallah yıl sonunda tamamlanacak olan kent meydanımızı da Karabük’e kazandırmak istiyoruz.”

    Öğlebeli Mahallesi Muhtarı İsmail Alpboğa, “Öğlebeli unutulmuş bir yerdi. Belediye başkanımız önce yatay asansörle daha sonrada bu köprüyle Öğlebeli'ni Karabük’e kazandırdı.”dedi.

    Konuşmaların ardından dua edilerek toplu halde kurdele kesildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.