Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kar Kaplanları Korosu öğretmenler için sahne aldı

Herkes İçin Spor Federasyonu, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü, Osman Ulubaş Anadolu Lisesi ve Okul Aile Birliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle üçüncüsü düzenlenen etkinlikte Kaplanlar Türk Sanat, Okul Bağlama ve...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2014 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2014 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kar Kaplanları Korosu öğretmenler için sahne aldı
Herkes İçin Spor Federasyonu, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü, Osman Ulubaş Anadolu Lisesi ve Okul Aile Birliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle üçüncüsü düzenlenen etkinlikte Kaplanlar Türk Sanat, Okul Bağlama ve Korosu Türk halk müziği konseri verdi.

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi'ndeki konsere Kayseri Vali Vekili Mustafa Masatlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Murat Eskici, hayırsever işadamı Osman Ulubaş, Türkiye’de ve dünyada ilk kez ‘Eşekli kütüphaneyi kuran öğretmenlerden Rasim Pehlivanoğlu, Kızılay Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Haspaylan, Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk, il, ilçe milli eğitim şube müdürleri, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı. Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Davut Güleç'in sunuculuğunu yaptığı koroyu eczacı Hatif Hasşerbetci yönetti.

Programın ‘Hoşgeldiniz’ konuşmasını yapan Osman Ulubaş Anadolu Lisesi Müdürü İsa Tekin, bundan sonra da sosyal sorumluluk projeleri ve faaliyetler ile okullarını örnek ve model yapmak istediklerini tekrarladı. Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Başkanı Rifat Postacı, artık sadece kar banyosu yaparak değil, kan ve organ bağışı yaparak, kışın yabani hayvanları yemleyerek ve moral konserleri düzenleyerek kültür ve turizme katkıda bulunduklarını anlattı.

Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Okul Aile Birliği Başkanı Davut Güleç de hayatı dolu ve doyarak yaşamak için herkesi harekete geçmeye, spor yapmaya davet etti. Hayırsever işadamı Osman Ulubaş gençlere çalışkan olmalarını öğütledi. Ulubaş, "Ben okuyamadım ama bugün yaptırdığım okullardaki öğrencilerle okuyorum ve o mutluluğu yaşıyorum. Ölene kadar da hayır işlerine devam edeceğim." dedi.

Yaklaşık 2 saat süren konserde, ‘Sefalar getirdiniz’ şarkısı ile konsere başlayan Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Türk Sanat Müziği Korosu 'Gesi Bağları, Erkilet Güzeli, iki keklik, eski dostlar, kalenin bedenleri' gibi sevilen 23 şarkıyı seslendirdi. Konserde ilk kez, okul Türk halk müziği bağlama ekibinden 6, koroda ise 5 öğrenci ‘Kara Tren, Çanakkale türküsü ve Burçak tarlası’ gibi türküleri okuyarak dinleyicilerden büyük alkış aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.