Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kansere yenilen öğretim görevlisi vefat etti

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serhat İçağasıoğlu, geçirdiği kanser hastalığı nedeniyle görev yaptığı hastanede vefat etti. Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serhat...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2015 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kansere yenilen öğretim görevlisi vefat etti
Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serhat İçağasıoğlu, geçirdiği kanser hastalığı nedeniyle görev yaptığı hastanede vefat etti.

Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serhat İçağasıoğlu için Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği önünde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık üniversitenin çok değerli bir öğretim elemanını kaybettiğini söyleyerek, merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundu. Cenaze törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Ertan Buyruk, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, fakülte dekanları, Başhekim Prof. Dr. Gökhan Gökçe, öğretim elemanları ve öğrencileri ile yakınları katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Ankaralı olan Yrd. Doç. Dr. İçağasıoğlu son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketine uğurlandı. 64 yaşındaki İçağasıoğlu’nun hastanede bir süredir tedavi gördüğü kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.