Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kanalizasyonu yapılan mahalle sakinleri Başkan Asya’ya teşekkür etti

Muş Saray Mahalle sakinleri, belediyenin yaptığı kanalizasyon çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret ederek teşekkür etti.Saray Mahallesi sakinleri yıllarca fosseptik çukurlar açtıklarını ve ilk defa kanalizasyona...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2015 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2015 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kanalizasyonu yapılan mahalle sakinleri Başkan Asya’ya teşekkür etti
Muş Saray Mahalle sakinleri, belediyenin yaptığı kanalizasyon çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret ederek teşekkür etti.

Saray Mahallesi sakinleri yıllarca fosseptik çukurlar açtıklarını ve ilk defa kanalizasyona kavuştuklarını ifade etti. Mahalle sakinleri şunları söyledi: “Yıllardır yaşadığımız mahallenin kanalizasyon bağlantısı yoktu. Bu yüzden kanalizasyon bizim için çok büyük bir sıkıntıydı. Bugüne kadar fosseptik çukurlarla idare etmeye çalıştık ve kanalizasyon sorununun giderilmesi için mücadele ettik. Çoluk çocuğumuzla birlikte yıllarca sağlıksız koşullarda yaşadık. Allah’a şükürler olsun ki bu sorunumuz giderildi. Bugün bu sıkıntımızı gidermeye vesile olan Belediye Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunduk. Uzun yıllar sıkıntısını çektiğimiz kanalizasyon sorunumuzu giderdiği için Allah Başkanımızdan razı olsun.”

“GÖREVE BAŞLAR BAŞLAMAZ SORUNLARI GİDERMEK İÇİN KOLLARI SIVADIK”

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Feyat Asya ise “Seçim çalışmaları kapsamında bütün mahallelerimize yapığımız ziyaretlerde o mahallenin sorunlarına çözüm sözü vererek bu yola çıktık. Saray Mahallemizin 1. mıntıkasında ikamet eden aileleri ziyaret ettiğimizde öncelikli sorunlarının kanalizasyon olduğunu gözlemledik. Göreve başlar başlamaz da bu sorunu gidermek için kolları sıvadık. Vermiş olduğumuz sözün yanı sıra kanalizasyon bir yerleşimin olmazsa olmazıdır. Yaklaşık bir buçuk aydır arkadaşlarımız o bölgede çalışmalarını sürdürüyorlar.” dedi.

Altyapı çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Feyat Asya, “Saray Mahallemizin 1. mıntıkası daha önceki dönemlerde imara açılmıştı. Ancak biz göreve geldiğimizde 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 18. maddesini uygulamaya koyduk. Yani orada ikamet eden tüm vatandaşların arsalarından eşit miktarda yol ve park alanına ayırdık. Bunları tamamladıktan sonra altyapı ve kanalizasyon çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz o bölgenin 8 km’lik kanalizasyon hattının 6 km’sini tamamladı. 3,5 km’lik alana 300 cm çapında, 2,5 km’lik alana da 400 cm çapında beton buz borular döşendi. Geri kalan 2 km’lik alan da en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine girecek. Burada yaptığımız kanalizasyon çalışması mahalle sakinlerimizin uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak.” açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.