Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kanalizasyon taştı mahalleyi koku bastı

Mersin’in Silifke ilçesinde rögarlar taşınca mahalleyi kanalizasyon suyu bastı.Atik Mahallesi sakinleri akan kanalizasyon suyunun evlerinin kapısına kadar girmesi karşısında isyan ederken, kokudan duramadıklarını ve bu duruma bir çare bulunması...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kanalizasyon taştı mahalleyi koku bastı
Mersin’in Silifke ilçesinde rögarlar taşınca mahalleyi kanalizasyon suyu bastı.

Atik Mahallesi sakinleri akan kanalizasyon suyunun evlerinin kapısına kadar girmesi karşısında isyan ederken, kokudan duramadıklarını ve bu duruma bir çare bulunması gerektiğini söyledi. Kanalizasyonun taşması sonucu pis suların evlerin önüne kadar geldiğini aktaran mahalleli, “Araçlarımız taşan suyun içinde kaldı. Dün sabah saat 10.00’da başladı. Akşam üzeri ekipler geldi. Sorun bugünlük değil, sürekli aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ise durumu bildiklerini ve soruna hemen müdahale ettiklerini belirtti. Yaşanılan olayın kanalizasyona atılan erimeyen atıkların rögarı tıkaması sonucunda meydana geldiğini aktaran Başkan Öngel, “Atik Mahallesinde mezbaha yakınlarında meydana gelen bir rögar taşkını yaşanmıştır. Çocuk bezi ve erimeyen bezler gibi atıklar nedeniyle takınma yaşanmıştır. Mahallede bulunan taşkına belediye kanal açıcı vidanjörlerimiz anında müdahale etmiştir ve taşkını önlemiştir. Şuanda bir problem kalmamış. Vatandaşlarımızdan özellikle erimeyen bezleri kanalizasyonlara atmamalarını rica ediyoruz. Sonuçları böyle durumlara neden olabiliyor.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.