Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahramanmaraş’ta ilk kez düzenlenen otomobil fuarı büyük ilgi gördü

Kahramanmaraş’ta ilk kez düzenlenen ve otomotivde dünya markalarını şehre taşıyan birinci Oto Show Fuarı, büyük ilgi görüyor. Otomotiv dünyasında yaşanan yeniliklerin tanıtımının yapıldığı fuarda birbirinden lüks araçlar ziyaretçilerin...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kahramanmaraş’ta ilk kez düzenlenen otomobil fuarı büyük ilgi gördü
Kahramanmaraş’ta ilk kez düzenlenen ve otomotivde dünya markalarını şehre taşıyan birinci Oto Show Fuarı, büyük ilgi görüyor. Otomotiv dünyasında yaşanan yeniliklerin tanıtımının yapıldığı fuarda birbirinden lüks araçlar ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Otolife Dergisi ve Kahramanmaraş Belediyesi işbirliğiyle, Piazza AVM Park alanında gerçekleştirilen birinci Oto Show Fuarı'nda Renault, Dacıa, Fıat, Toyota, Nıssan, Honda, Ford, Mercedes, Hyundaı, Peugeot, Cıtroen ve Mercedes gibi markalar katıldı.

Otolife Dergisi İmtiyaz Sahibi Volkan Düzen iki gün önce açılan fuara ilgini büyük olduğunu söyledi. Kahramanmaraş’ın otomotiv sektöründe yatırımlara açık bir il olduğunu belirten Düzen, “Kentin kişi başı araç sayısında çıtası oldukça yüksek. Ayrıca, bu alanda yatırıma da müsait bir ilimiz. Geçmişteki çalışmalarımızdan şunu gördük ki, bu tür organizasyonlar markaları ve yatırımcıları yatırım yapma konusunda tetikliyor. Bölgenin enerjisini kamuoyu ile paylaştıktan sonra yatırımlar hızlandıran sonuçlar elde ediliyor.’’ diye konuştu.

Düzen, Oto Show’un ilin tanıtımına katkı sunduğunu da vurgulayarak, “Otolife dergisi olarak 14 yıldır sektördeki tüm gelişmeleri halkımızla paylaştırmaya çalıyoruz. Kahramanmaraş’ta da ilk kez sektörün perakende grubunda yer alan markaları halkla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Fuarda ziyaretçilere özel indirimler ve uygun ödeme seçenekleri ile ayrıcalıklı fırsatlar sunulduğunu da ifade eden Düzen, Oto Show Fuarına verdikleri destekten dolayı Kahramanmaraş Belediyesine, Rönesans yetkililerine ve Piazza AVM yöneticilerine teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.