Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kağızman polisinden büyük başarı

Kars Kağızman Çilahane köyünden, ailesine haber vermeden ayrılan 9 yaşındaki Berivan Atmaca isimli kız çocuğu, kayıp ihbarı yapıldıktan 6 saat sonra mobese sayesinde sağ salim bulundu.İddialara göre Çilahane köyünden bir dolmuşa binerek...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kağızman polisinden büyük başarı
Kars Kağızman Çilahane köyünden, ailesine haber vermeden ayrılan 9 yaşındaki Berivan Atmaca isimli kız çocuğu, kayıp ihbarı yapıldıktan 6 saat sonra mobese sayesinde sağ salim bulundu.

İddialara göre Çilahane köyünden bir dolmuşa binerek Kağızman'a gelen Berivan Atmaca isimli kız çocuğundan uzun süre haber alınamayınca ailesi güvenlik güçlerine kayıp ihbarı yaptı. İlçenin giriş ve çıkışlarında önlem alan polis, ihbar üzerine seferberlik başlattı. Berivan, mobeseler üzerinden yapılan takip sonucu 6 saat sonra bulunarak ailesine teslim edildi. İlçe Emniyet Müdürü Talat Aslan, üstün gayreti ve başarısı nedeniyle mesai arkadaşlarını kutladığını belirterek, "Ekip ruhunu yansıtan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kızımızı sağ salim bulduğumuz için mutluyuz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.