Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadirli’de kurban pazarında satışlar başladı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde geçen yıl Kadirli Belediyesi tarafından şehir dışına alınan kurban pazarında satışlar başladı. Geçen sene kilogram fiyatı keçi için 9, koyun için 10 lira olarak belirleyen Kadirli Belediyesi bu yıl keçi...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2014 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2014 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadirli’de kurban pazarında satışlar başladı
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde geçen yıl Kadirli Belediyesi tarafından şehir dışına alınan kurban pazarında satışlar başladı.

Geçen sene kilogram fiyatı keçi için 9, koyun için 10 lira olarak belirleyen Kadirli Belediyesi bu yıl keçi için 11, koyun için ise 12 lira belirledi. Kerimli köyünden kurban pazarına koyunlarını getiren Mehmet Olcar (38), "Yeni yapılan kurban pazar yeri, eski pazar yerine göre büyük ve güzel. Bu yıl elektrik su gibi ihtiyaçlarında tamamlanmasıyla tertemiz oldu. Geçen yıl açıklanan fiyatlarla karşılaştırıldığında bu yıl açıklanan fiyatlar daha iyi memnunuz. Pazarın şehir dışına taşınmasıyla birlikte ulaşım sorunumuz var. Kurbanlık bakmak isteyip araçları olmadığı için pazara gelemeyen vatandaşlarımız var. Kadirli Belediyesinin Kurban Bayramında vatandaşların pazara ulaşımı için belirlenen bir yerden dolmuş veya otobüsle bu ihtiyacın karşılanmasını isteriz." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.