Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlar insan ticaretine karşı eylem yaptı

Almanya'nın başkenti Berlin'de Avrupa Birliği İnsan Ticareti ile Mücadele Günü çerçevesinde bir grup kadın siyah giysiler içinde eylem yaparak insan ticaretini protesto etti. 2007 yılından bu yana gerçekleştirilen Avrupa Birliği İnsan Ticareti...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2014 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2014 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya'nın başkenti Berlin'de Avrupa Birliği İnsan Ticareti ile Mücadele Günü çerçevesinde bir grup kadın siyah giysiler içinde eylem yaparak insan ticaretini protesto etti. 2007 yılından bu yana gerçekleştirilen Avrupa Birliği İnsan Ticareti ile Mücadele Günü kapsamında tarihi Brandenburg Kapısı’nda gösteri yaptıktan sonra Federal Parlamento Binası Reichstag’ın önüne gelen kadınlar tek sıra yürümeleriyle dikkat çektiler. Protesto eylemine yaklaşık 200 kadın katıldı.

Avrupa Birliği İnsan Ticareti ile Mücadele Günü’nde sadece başkent Berlin’de değil, Almanya’nın bir çok kentinde irili ufaklı gösteriler oldu. Herhangi bir kuruluşa mensup olmayan kadınlar, insan ticaretinin modern kölelik” olduğunu, dünya çapında her 30 saniyede bir insanın modern köleye dönüştürüldüğüne işaret ederek insanların kendi özgür iradeleri dışında çalıştırılmalarını ve kadın ticaretini sert bir dille kınayarak hükümetleri konuyla ilgilenmeye ve sert önlemler almaya çağırdılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.