Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma yaz mevsiminde artan trafik kazalarını önlemek için seminer verdi

Samsun Havza İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik Ekibi tarafından Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında Havza’da Güvenli Trafik Projesi ile Havza Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenci ve öğretmenlere uygulamalı...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Jandarma yaz mevsiminde artan trafik kazalarını önlemek için seminer verdi
Samsun Havza İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik Ekibi tarafından Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında Havza’da Güvenli Trafik Projesi ile Havza Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenci ve öğretmenlere uygulamalı Trafik Eğitim Seminerleri vermeye devam ediyor.

Yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte trafik yoğunluğunun artması ve önceki yıllarda yapılan istatistiklere dayanılarak yaz mevsiminde artan trafik kazalarının önüne geçmek olduğu belirtti. Ortaklar İlkokulunda verilen seminerde öğrencilere ve öğretmenlere havaların ısınması ile birlikte trafik kazalarının önüne geçebilmek amacıyla neler yapmaları gerektiği görsel ve uygulamalı olarak anlatıldı.

Jandarma Trafik Tim Komutanı Hakan Kaplan, Havza'da trafik kazalarının, yaralanma, sakat kalma, yitirilen hayatların önüne geçilmesi, trafik kazaları ile ilgili insanlar; “Yarının bireylerinin şimdiden yetiştirilmesi, Havza’da güvenli bir trafik ortamının sağlanması, toplumun trafikte birbirlerine karşılıklı saygı göstermesi önemli. Çocuklarda ailelerde ve toplumda trafik bilincinin oluşturulması ve alışkanlık kazandırılması olduğu için sizler ile bir araya gelmekteyiz.” dedi.

Tim Komutan Yardımcısı Yusuf Arslan ise, yaya, yolcu ve sürücü olarak tüm eğitim uygulamaları ve iletişim çalışmalarıyla bireylerin hayatlarını daha güvenli yaşamalarına katkıda bulunmayı ve okullar kapanmadan tüm öğrencilere ulaşmayı hedefledikleri belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.