Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'de CHP'li gençler Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası pankartı astı

CHP İzmir İl Gençlik Kolları üyeleri, 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarını yıldönümünde pankartlı eylem yaptı. İl binasına, "17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun" yazılı pankart astılar. Pankartta, yolsuzluk...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir'de CHP'li gençler Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası pankartı astı
CHP İzmir İl Gençlik Kolları üyeleri, 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarını yıldönümünde pankartlı eylem yaptı. İl binasına, "17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun" yazılı pankart astılar. Pankartta, yolsuzluk ve rüşvete karıştığı iddia edilen eski bakanların maskeli fotoğrafları da yer aldı.

Yolsuzluklara tepki gösterdiklerini belirten CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, "17-25 Aralık günlerini, Yolsuzlukla Mücadele Haftası olarak ilan etmiş bulunmaktayız. CHP Gençlik Kolları olarak, bunu tüm Türkiye'de uygulamaktayız. Halktan yana olan, halkı hisseden bir gençlik olarak bu dik duruşu devem ettireceğiz. İzmir'de babasını arayarak yolsuzlukları aklayan bir gençlik bulamayacaksınız. Bu eylemlerden asla vazgeçmeyeceğiz. CHP Gençlik Kolları olarak, kırmızı ışık eylemi yaptık. Bunu söylerken de şunu belirttik, Türkiye'de adalet kırımızı ışığa yakalanmıştır. Bunu söylediğimiz için de yargılanmaya başladık. Eğer hırsızlara hırsız demek suçsa biz bu yargılanmaların arkasında duracağız." dedi. CHP'li gençler, pankartın indirilmesine karşı nöbet tutacaklarını söyledi. Daha sonra ise polis ekipleri tarafından pankart indirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.