Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZKA İnşaat’tan ekonomiye büyük katkı: Kütahya Modern

İZKA İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapımı devam eden "Kütahya Modern" projesi, insanlara rahat yaşam alanları sunarken şehir ekonomisine de büyük katkı sağlıyor. İstihdam alanını genişleten ve yararlı iş gücünü arttıran...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İZKA İnşaat’tan ekonomiye büyük katkı: Kütahya Modern
İZKA İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapımı devam eden "Kütahya Modern" projesi, insanlara rahat yaşam alanları sunarken şehir ekonomisine de büyük katkı sağlıyor. İstihdam alanını genişleten ve yararlı iş gücünü arttıran projede, 8 bin 500 ton demir ve 110 bin metre küp beton kullanılıyor. Kütahya Modern, zengin bitkiler ile süslenmiş özel peyzaj konsepti, yeşil alanları, yürüyüş, bisiklet yolları ve 7/24 güvenlik sistemi ile Kütahya’da ilkleri yaşatacak nitelikte.
‘İnsan Canından Daha Değerli Bir Şey Yok’ düşüncesi ile hareket ettiklerini belirten İZKA İnşaat Kurumsal İletişim Koordinatörü Sedef Dugalı, “Son deprem yönetmeliğine uygun inşaat sistemi, Fore Kazık ve Tünel Kalıp Sistemi ile binalarda depreme karşı olağanüstü koruma sistemi geliştirdik. Her bir bloğun altına özel olarak çakılan 212’şer adet Q-80 çapındaki Jet-Grout kazıklar ile depreme karşı korumayı arttırdık. Tünel Kalıp Sistemi sayesinde tüm duvarlar betonarme taşıyıcı olmaktadır. Hedef, sadece yeni bina değil, içinde güven ile yaşanan çevresine yararlı yeni binalar. Çevreye karşı yararlı ve duyarlı yapılar inşa ediyoruz” dedi.
Güvenli bir yaşamın yanı sıra, çocuklara özel alanlar ve aile konsepti öne çıkan projenin özellikleri arasında, geniş metrekareli daireler ve kullanılan kaliteli malzemeler ile yaşam alanlarının rahatlığı önemsenmiş. Kışın sıcak, yazın ise serin olacak şekilde özel bir ısı yalıtım sistemi ve mantolama sistemi uygulanan binalarda, katlar arasında da ses ve ısı yalıtımı yapıldı.

SATIŞLARA İLGİ BÜYÜK
Vatandaşlar da projeye büyük ilgi gösteriyor. Örnek daireyi gezmek ve proje maketini görmek için satış ofisine gelen vatandaşların sayısı oldukça fazla. Konsepte özel 3+1 örnek dairede malzeme kalitesinden ödün verilmemiş. Son teknolojiye uygun ankastre ürünler bulunan dairelerde, ailelerin yaşayabileceği geniş alanlara da yer verilmiş. Satış ofisinin tam ortasında yer alan özel proje maketi ise hareketli ışıkları ile görenlerin ilgisini çekiyor.
Çocukların bilgisayar ve TV bağımlılığından uzaklaşıp, aileleri ve arkadaşları ile iç içe, komşuluk ilişkilerini öğrenerek büyümelerini sağlamak amacı ile projede çocuklara özel oyun alanları ve yeşil alanlar oluşturulmuş durumda. Çocuk oyun alanları ise, 3-7 yaş arası ve 7-12 yaş arası çocuklara özel ayrı ayrı tasarlanmış. Kütahya Modern ile ‘Su Oyun Parkı- ve ‘Çocuk Oyun Alanları’ ile güven ile büyüyen, eğlenen, arkadaşlık ve komşuluk ilişkilerini öğrenen bir gelecek hedefleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.