Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzciler yeni emniyet müdürünü ziyaret etti

Adana'daki İzciler, yeni Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'i ziyaret edip başarı diledi. Adana İzcilik İl Temsilcisi Seçil Binboğa, 'izci yararlıdır' haftası etkinlikleri kapsamında, Adana'ya yeni atanan İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'e...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzciler yeni emniyet müdürünü ziyaret etti
Adana'daki İzciler, yeni Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'i ziyaret edip başarı diledi.

Adana İzcilik İl Temsilcisi Seçil Binboğa, 'izci yararlıdır' haftası etkinlikleri kapsamında, Adana'ya yeni atanan İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'e hoş geldin ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek izcilik çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini söyledi. Binboğa, Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği protokolü çerçevesinde uygulanan projelerden bahsettiklerini Adana'da da çocuk ve gençler içinde ortak projeler yapabileceklerini bildirdi.

Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İzci kampları için çalışma yapılması talimatı verdi. İzciler, Zeybek'e İzcilik flaması ve Adana Doğal Afetler ve Kurtarma tişörtü hediye etti. Ziyarete, Binboğa ile birlikte Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanlığı Proje ARGE Kurulu Genel Sekreteri Ayhan Binboğa, İzci liderleri Benan Gülağız, Sezer Karalürt, Bahar Alpsoy, İzciler Hazal Yılmaz, Sevde Çelik, Ceren Zoptan, Pelin Yaman ile Tuluğan Aydın katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.