Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İTSO heyeti, Uganda'da bakanlık düzeyinde ağırlandı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) heyeti, Uganda’da bakanlık düzeyinde iş görüşmelerinde bulundu. İTSO heyetinin Uganda’ya düzenlediği iş gezisi, Uganda medyasında geniş yer buldu. Heyetin Uganda gezisine, İTSO Başkanı Levent...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İTSO heyeti, Uganda'da bakanlık düzeyinde ağırlandı
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) heyeti, Uganda’da bakanlık düzeyinde iş görüşmelerinde bulundu.

İTSO heyetinin Uganda’ya düzenlediği iş gezisi, Uganda medyasında geniş yer buldu. Heyetin Uganda gezisine, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı, İTSO Muhasip üye Özcan Aslan, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Gassan Kuran, İTSO Meclis Üyesi Fuat Keser ve Antakya Ticaret Odası üyeleri katıldı.

Uganda’nın başkenti Kampala’da bakanlık düzeyinde ağırlandıklarını belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, gezinin iki ülke arasındaki ticari ve kültürel ilişkiler açısından son derece verimli geçtiğini belirtti. Yılmaz, “Uganda özellikle yer altı ve yer üstü kaynakları ile potansiyeli yüksek bir ülke. Verimli tarım arazileri, kakao, kahve başta olmak üzere eşitli ürünlerin ithalat ve ihracatının yapılabileceği potansiyeli yüksek bir ülke. Her türlü yatırımcıya açık olan bir ülke.” şeklinde konuştu.

İTSO Başkanı Yılmaz ile Uganda heyeti, ziyarette, birbirlerine karşılıklı plaket takdim etti.

Uganda gezisini koordine eden ABİGEM yetkilisi İrem Akıncı ise 2015 yılı başında Uganda’ya yeni bir iş gezisi daha düzenleyeceklerini bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.