Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da boğulan genç Çarşamba’da defnedildi

İstanbul Şile’de serinlemek için önceki gün girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden 26 yaşındaki Salih Yücebaş Çarşamba Cumhuriyet Mahallesinde defnedildi. Şile'de Akçakese plajına giden 26 yaşındaki Salih Yücebaş, ailesi ve arkadaşlarıyla...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da boğulan genç Çarşamba’da defnedildi
İstanbul Şile’de serinlemek için önceki gün girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden 26 yaşındaki Salih Yücebaş Çarşamba Cumhuriyet Mahallesinde defnedildi.

Şile'de Akçakese plajına giden 26 yaşındaki Salih Yücebaş, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte denize girdi. Yücebaş bir süre sonra dalgalar arasında kayboldu. Cankurtaran ekibi tarafından denizden çıkarılan Yücebaş, ambulansla Şile Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Salih Yücebaş burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Memleketi Samsun Çarşambaya cenazesi getirilen Salih Yücebaş için Cumhuriyet Mahallesi Merkez Camiinde Öğlen Namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Yücebaş sevenlerinin gözyaşları arasında aynı mahallenin aile kabristanlığında toprağa verildi.

Salih Yücebaş’ın İstanbul’da İnşaatta çalıştığı, bir süredir nişanlı olduğu ve Kurban Bayramına düğün hazırlığı yaptığı da öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.