Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsrail'in Mescid'i Aksa'ya girişleri yasaklaması protesto edildi

Çorum'da Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen protestoda, İsrail'in Mescidi Aksa'ya girişleri 47 yıl aradan sonra kapatması ve Filistinliler'e karşı katliamlarına devam etmesine tepki gösterildi. Basın açıklaması okuyan Anadolu...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İsrail'in Mescid'i Aksa'ya girişleri yasaklaması protesto edildi
Çorum'da Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen protestoda, İsrail'in Mescidi Aksa'ya girişleri 47 yıl aradan sonra kapatması ve Filistinliler'e karşı katliamlarına devam etmesine tepki gösterildi.

Basın açıklaması okuyan Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Bekir Uyanık, ''Terör devleti İsrail, yine bizzat siyonistlerin kışkırtmaları neticesinde çıkan olayları bahane ederek, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatmıştır. Bu kapatma kararı insan hak ve özgürlüklerini hiçe saymaktır.'' dedi.

Burada topyekün hiçe sayılan bir buçuk milyar İslam alemi olduğunu ifade eden Uyanık, ''İsrail'in bu cüretinin arkasında, İslam aleminin parçalanmışlığından aldığı cesaret vardır. İsrail'in bu cüretinin arkasında, altmış parça İslam ülkesinin bir tek Selahaddin çıkaramayışından aldığı cesaret vardır. İsrail'in bu cüretinin arkasında, yüzünü Batı'ya dönmüş, elini kolunu Batı'ya kaptırmış iktidarlar vardır. Kendisi ile yapılan her ateşkesin ardından, kendisi ile yapılan barış görüşmesinin ardından, bu terör devleti yeni bir gerekçe bularak ya da uydurarak zulümlerine yeni bir zulüm eklemektedir. Çünkü zulüm, İsrail'in varlık sebebidir. Bu coğrafyada nerede bir bomba patlıyorsa, nerede bir insan terör saldırısında yaşamını yitiriyorsa, nerede bir mezhep kavgası varsa mutlaka ama mutlaka arkasında İsrail vardır. Bu gerçeği göremeyenler sadece ve sadece ülkelerini felakete sürüklemekte olan politikacılardır.'' ifadelerini kullandı. Grup, daha sonra İsrail aleyhinde sloganlar attıktan sonra dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.