Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İSKEP çalıştayları devam ediyor

Kayseri'deki dezavantajlı bireylerin istihdamı için oluşturulan İSKEP, çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan başarılı bir şekilde yürütülen projede önemli verilerin elde edildiğini söyledi....

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSKEP çalıştayları devam ediyor
Kayseri'deki dezavantajlı bireylerin istihdamı için oluşturulan İSKEP, çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan başarılı bir şekilde yürütülen projede önemli verilerin elde edildiğini söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Çalışma Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği ile beraber yürüttüğü Avrupa Birliği destekli projesi olan İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi (İSKEP) içinde yer alan proje paydaşları, iftarda bir araya geldi. İftar sonrasında ise bir çalıştay gerçekleştirilerek projede gelinen nokta ele alındı.

Çalıştayda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi'nin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü söyledi. Proje kapsamında çok kıymetli veriler elde edildiğini dile getiren Beyhan, "Bu veriler ışığında dezavantajlı grupların bilgi bankaları oluşturuluyor. Çalışan çocukların ailelerinin bilgi bankaları oluşturularak bu ailelerin istihdamının sağlanmasına çalışılıyor. Proje, takdire şayan çalışmalarla devam ediyor." dedi.

Proje Koordinatörü Cleofe Guardigli de proje kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek, iş gücü piyasası analizi yaptıklarını belirtti ve elde ettikleri bulguları proje paydaşlarıyla paylaştı. Guardigli, işgücü piyasasında dezavantajlı bireylere yönelik algıları tespit etmek için bu analizi yaptıklarını kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.