Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İskenderunlu işadamlarına KOSGEB destekleri anlatıldı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Denetleme İdaresi’nin (KOSGEB) sanayici ve girişimcilere verdiği destekler hakkında seminer düzenledi.İskenderun Ticaret...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İskenderunlu işadamlarına KOSGEB destekleri anlatıldı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Denetleme İdaresi’nin (KOSGEB) sanayici ve girişimcilere verdiği destekler hakkında seminer düzenledi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş yeri açmak ve iş yerlerine geliştirmek isteyenlere yönelik KOSGEB İl Müdürlüğü tarafından verilen eğitimde konuşan İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, “Sanayici ve esnaflarımıza yönelik bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. İskenderun potansiyeli olmasına rağmen maalesef sanayici ve esnaflarımızın büyük çoğunluğu destek ve imkanlardan yeterince faydalanmadığını görüyoruz.” dedi.

KOSGEB Hatay İl Müdürü Seraceddin Özcan, yeni iş yeri açmak isteyenlere KOSGEB’in sağladığı imkanları anlattı. Özcan, Türkiye genelinde küçük ve orta ölçekli işletmelerin ekonomideki rolünü etkin hale getirmek, esnafın rekabet gücünü arttırmak, işsizlik ve istihdama katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. İskenderun’un ticaret şehri olduğunu ve esnafın bu potansiyeli iyi görmesi gerektiğini aktaran Özcan, “Bu bağlamda proje ile gelen yatırımcılarımızın ve girişimcilerimizin yanındayız.” diye konuştu.
Daha sonra KOSGEB Uzman Yardımcısı Volkan Kaya, kurumunun esnafa verdiği destekler ve imkanlarla ilgili bilgi verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.