Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşadamlarına etkili sunum önerileri

Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin (GİAD), kişisel gelişim toplantılar serisi, PDR International Eğitim ve Performans Geliştirme Danışmanı İpek Ateşalp'in katılımıyla sürdü. Ateşalp'in, genç işadamlarına etkili sunumlar konusunda...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İşadamlarına etkili sunum önerileri
Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin (GİAD), kişisel gelişim toplantılar serisi, PDR International Eğitim ve Performans Geliştirme Danışmanı İpek Ateşalp'in katılımıyla sürdü. Ateşalp'in, genç işadamlarına etkili sunumlar konusunda bilgiler aktardığı toplantı, üyelerin de katılımıyla keyifli geçti.

Geçen yıl, Çukurova GİAD'ın üyelerine yönelik başlattığı Gelişim Atölyesi'nin konuğu bu kez İpek Ateşalp oldu. "Etkili Sunumlar İçin Altın Öneriler" konulu toplantı, dernek konferans salonunda yapıldı. Ateşalp, etkili sunumun iş hayatının her alanında önemine değinirken, vücut dilinin, ses tonlarındaki değişikliklerin de etkisini anlattı. Konuşma sırasında ses tonlamalarının nasıl olması gerektiğini, kendisini izleyenlerle birlikte ses pratiği yaptırarak aktaran Ateşalp, "Ses değişiklikleriniz ve vücut diliniz karşınızdaki kişiyi etkileyen unsurlardan. Ani ses değişiklikleri kimi zaman yapılmamalıdır. Ancak, dikkat çekmek, merak uyandırmak ve monotonluğu kırmak için ses değişikliği de önemli." dedi.

Ateşalp'in interaktif sunumu sırasında, salondan konuklar alıp, onlara 2 dakika süreyle bir konuyu anlattırdığı zamanlar da toplantının ilgi çeken bölümü oldu. Anlatımlar sırasında salondan konukların da katılımıyla renklenen anlatımlar, katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, toplantı sonunda, Ateşalp'e teşekkür belgesi verdi.

Gelişim Atölyeleri toplantılarını önemsediklerini bildiren Başkan Sakarya, bu toplantıları sürdüreceklerini bildirirken, üyeler ve Adanalıların karşısına, çok yakında Türkiye'ye damga vuracak bir etkinlikle çıkacaklarını belirtti. Sakarya, bu toplantının detaylarını daha sonra kamuoyu ile paylaşacaklarını kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.