Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş kadını Nurcan Özdemir’den öğrencilere: Önce kendinize inanın

EPSA Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Endüstri Mühendisliği ve Sanayi Zirvesi'nde öğrencilerle buluştu.2012’nin en girişimci iş kadını seçilen Nurcan Özdemir, bu yıl 10’uncusu düzenlenen programda...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İş kadını Nurcan Özdemir’den öğrencilere: Önce kendinize inanın
EPSA Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Endüstri Mühendisliği ve Sanayi Zirvesi'nde öğrencilerle buluştu.

2012’nin en girişimci iş kadını seçilen Nurcan Özdemir, bu yıl 10’uncusu düzenlenen programda öğrencilerin sorularını cevapladı. UÜ Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde Endüstri Mühendisliği öğrencileri ile bir araya gelen Özdemir, başarılı olmanın birinci şartının kişinin kendisine inanması olduğunu vurguladı.

Özdemir, “Eğer elinizde inandığınız bir projeniz varsa, devlet ya da sivil toplum kuruluşlarına başvurun. Yeter ki inandığınız, çalıştığınız bir projeniz olsun. Örneğin geçenlerde ‘bir fikrim var’ programı, üniversitemizdeydi. Orada beğendiğim çok iyi fikirler var. O arkadaşlara destek olmak isterim.” dedi.

Kendi hayatından kesitler sunan Nurcan Özdemir,11 yaşına kadar elektrik görmediğini vurguladı. Özdemir, şöyle devam etti: “Sizler çok şanslısınız, diplomanız var. Benim böyle bir şansım yoktu. Ben 11 yaşıma kadar elektrik görmemiştim. Ardahan’ın bir köyünden geldim, çeşitli işlerde çalıştım. Ya işçi olarak devam edecektim ya da risk alıp iş ortamına atılacaktım. Ailemin ve eşimin desteğiyle risk alıp iş ortamına atıldım. İnişli çıkışlı günler yaşadım ve bugünlere kadar geldim.”

Programın sonunda öğrenciler, günün anısına Nurcan Özdemir'e plaket verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.