Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş adamı Can’ın çocuklarının sünnet töreni siyaset ve iş dünyasını buluşturdu

Diyarbakırlı iş adamı Aziz Can’ın iki çocuğunun sünnet töreni siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Şatopark Düğün Salonu’nda yapılan iş adamı Aziz Can’ın çocukları Muhammed Aziz ve Muhammed Araz’ın sünnet törenine AK...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İş adamı Can’ın çocuklarının sünnet töreni siyaset ve iş dünyasını buluşturdu
Diyarbakırlı iş adamı Aziz Can’ın iki çocuğunun sünnet töreni siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Şatopark Düğün Salonu’nda yapılan iş adamı Aziz Can’ın çocukları Muhammed Aziz ve Muhammed Araz’ın sünnet törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, AK parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, eski AK Parti Batman Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alican Ebedinoğlu, DİGİAD Başkanı Allaaddin Korkutata’nın yanı sıra onlarca sivil toplum kuruluşunun başkanı ile davetli katıldı.

Sünnet töreni Ezgi Eyvan Grubu’nun seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla başladı. Davetliler, türkücü Berdan Mardini'nin söylediği hareketli parçalarla halaylar çekti. Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da keyifli anlar yaşadı.

Sünnet töreni sonrası konuşma yapan iş adamı Aziz Can, ‘Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.