Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl kent kart uygulaması cepte

Bursa İnegöl Belediyesi İNULAŞ aracılığıyla ilçe halkına yeni bir hizmet sundu. Vatandaşlar artık toplu taşımayla alakalı birçok işlemi cep telefonundan ve internetten yapabilecek. Sürekli değişen ve gelişen teknolojiyi, kent kart ile...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl kent kart uygulaması cepte
Bursa İnegöl Belediyesi İNULAŞ aracılığıyla ilçe halkına yeni bir hizmet sundu. Vatandaşlar artık toplu taşımayla alakalı birçok işlemi cep telefonundan ve internetten yapabilecek.

Sürekli değişen ve gelişen teknolojiyi, kent kart ile koordineli çalışarak, vatandaşların kullanımına sunan İnegöl Belediyesi, yeni bir teknolojiyi daha vatandaşın kullanımına sundu. Vatandaşlar, m.kentkart.com internet adresinden, bakiye sorgulama yapabilecek. Bunun yanında; yakın bayileri, durakları, durağa yaklaşan otobüsleri ve kartın son dolumu ile son kullanım bilgilerini görebilecek.

Vatandaşa sunulan yeni hizmeti İNULAŞ yetkilileriyle beraber hastane karşısındaki durakta uygulamalı olarak açıklayan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, hayata geçirilen uygulama ile vatandaşların m.kentkart.com İnternet adresinden; Bakiye sorgulama, yakın bayiler, yakın duraklar, durağa yaklaşan otobüsler, kartın son dolumu ve son kullanımı bilgilerini görebileceklerini söyledi.

www.kentkartim.com adresinden, tekli dolum ve bitmeyen kent kart yapılabilir diyen Şen konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Yine isteyenler; Androit ve Aplle akıllı telefon ile bu uygulamaları cep telefonlarına indirebilir. Bu uygulama ile amacımız evinde ve iş yerinde İnternet kullanıcılarına da kolaylık sağlayabilmektir. Kent kart irtibat bürosu ve belediyemizde vatandaşlarımızın sorunlarını giderecek teknoloji ve bilgiye sahibiz. Akıllı telefonu ile ev ve işyerinde İnterneti olmayanlara da 68 noktada kart dolum bayisi ile hizmet vermekteyiz.” dedi.

Toplu taşımada kullanılan tek ve çift binişlik biletlerin de dijital olduğu için yurt dışında basıldığını kaydeden Yusuf Şen, şöyle konuştu: “İlçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın abonman kartı kullanmaları ve yerli sermayenin yurt dışına gitmesini engellemelerini özellikle istirham ediyoruz. Son olarak 65 yaş ve üzerinde olan vatandaşlarımızın indirimli kart kullanımı da başlamış olup, bu vatandaşlarımızda kişisel kartlarını nüfus cüzdanları ile birlikte gelerek İnulaş şirketinden temin edebilirler.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.