Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İncirliova Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete girdi

Aydın'ın İncirliova ilçesinde Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete girdi. Aydın SGK İl Müdürlüğü'ne bağlı merkez, kaymakamlık binasının zemin katında bulunuyor.Konu hakkında bir açıklama yapan SGK İl Müdürü Yavuz Poyraz, kurumun hizmetlerini...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın'ın İncirliova ilçesinde Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete girdi. Aydın SGK İl Müdürlüğü'ne bağlı merkez, kaymakamlık binasının zemin katında bulunuyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan SGK İl Müdürü Yavuz Poyraz, kurumun hizmetlerini vatandaşların ayağına götürme ve kaliteli hizmet sunma anlayışı içsinde, İncirliova ilçesinde de merkez müdürlüğü kurularak İncirliova ve Koçarlı bölgesinde hizmet vermeye başladığını söyledi. İncirliova Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü olarak evrak kayıt, bütün sigortalıların sağlık aktivasyon, GSS tescil ve tebliğ, hizmet döküm, emeklilerin maaş bilgileri, bordro döküm, 4/b esnaf sigortalılarının tescil, tebliğ ve dosya, 4/b tarım sigortalılarının tescil, tebliğ ve dosya işlemlerini yaptıklarını söyledi. Poyraz, “Özellikle yukarıda belirtilen hizmetlerle ilgili işlemleri olan İncirliova ve Koçarlı'da ikamet eden vatandaşlarımız İncirliova Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü'ne, diğer iş ve işlemleri içinse Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne gelerek işlemlerini yaptırabilir.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.