Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmircik, Demiryurt ve Çamyatağı mahallelerinde afat kurbanı kesildi

Samsun’un Havza ilçesine bağlı İmircik, Demiryurt ve Çamyatağı Mahallerinde afat kurbanı kesilerek misafirlere ikram edildi.Afat Kurbanı programlarına Kaymakam Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İmircik, Demiryurt ve Çamyatağı mahallelerinde afat kurbanı kesildi
Samsun’un Havza ilçesine bağlı İmircik, Demiryurt ve Çamyatağı Mahallerinde afat kurbanı kesilerek misafirlere ikram edildi.

Afat Kurbanı programlarına Kaymakam Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, MHP Milletvekili adayı Erhan Usta ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çamyatağı Mahallesi Eldüzen mevkiinde Çamyatağı Muhtarlığı ve Samsun Havza Çamyatağı Köyü Derneği ortaklığında gerçekleştirilen afat kurbanı programı İstanbul’dan dernek organizasyonu ile yaklaşık 200 kişilik bir gurup katıldı.

Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) ve Samsun Havza Çamyatağı Köyü Derneği Başkanı Veysel Şahin ise dernek olarak mahallerine sahip çıkmak adına bu tür organizasyonlara destek verdiklerini belirtip; “Dernek olarak bu yıl gurbetteki 200 mahallelimiz ile birlikte buradayız. İnşallah bir daha ki sene bu sayı daha da artacak.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.