Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlkokul öğrencilerine suyun önemi anlatıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Dünya Su Günü kapsamında şehrin dört bir yanında birçok etkinlik düzenledi. Bu etkinliklerde çocukların bilinçlenmesini ön planda tutan ASKİ, tüm hafta boyunca dört merkez ilçedeki...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İlkokul öğrencilerine suyun önemi anlatıldı
Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Dünya Su Günü kapsamında şehrin dört bir yanında birçok etkinlik düzenledi. Bu etkinliklerde çocukların bilinçlenmesini ön planda tutan ASKİ, tüm hafta boyunca dört merkez ilçedeki 10 okulda eğitim verdi.

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ndeki alanında uzman öğretim görevlilerinin desteğiyle hazırlanan sunumda öğrenciler su tüketimi ve tasarrufu konusunda bilinçlendirildi. Suyun önemi, bilinçli ve bilinçsiz tüketimi, su tasarrufunun önemi ve su tasarruf yöntemleri konularına vurgu yapılan sunum sonrasında öğrencilere eğitim sertifikası ve çeşitli hediyeler verildi.

Eğitim verilen okullar: Gazi Ortaokulu, İsmet İnönü İlkokulu, Celalettin Sayhan İlkokulu, Semiha Yücel Akdeğirmen Ortaokulu, Hacı Nazım Turgut İlkokulu, Semerkant İlkokulu, Ömer Refika Halıcılar Ortaokulu, Yavuzlar Ortaokulu, Bilge Kaan İlkokulu ve Ömer Kanaatbilen İlkokulu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.