Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlkadım'da balık tezgahları denetlendi

Samsun İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde balık satışı yapan 30 işyerinin satış, pişirme yerlerinin sağlığa uygunluğu ve hijyen denetimlerini mercek altına aldı.Mevsim itibariyle tezgahlarda yerini alan balıkların taze...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İlkadım'da balık tezgahları denetlendi
Samsun İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde balık satışı yapan 30 işyerinin satış, pişirme yerlerinin sağlığa uygunluğu ve hijyen denetimlerini mercek altına aldı.
Mevsim itibariyle tezgahlarda yerini alan balıkların taze bir şekilde müşteriye sunulması için denetimlerini sürdüren İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri, tezgahlarda satılan balıkların gıda ve hijyen kurallarına uygunluğunu denetledi. Balık satışı yapılan tezgahları tek-tek dolaşarak denetleyen ekipler işyerlerinin ruhsat, terazi, fiyat etiketleri, lavabo, uyarıcı işaretler, yangın tüpü gibi bulunması zorunlu olan evrakları inceledi. 27 işyerinin uygun satış yaptığını tespit eden zabıta ekipler eksikleri bulunan 3 işyerine noksanlıklarını tamamlaması için ek süre verdi.
Herhangi bir problemle karşılaşmadan halkın kaliteli balık tüketmesi için denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini söyleyen İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Yunus Sandallı, "Halkımızın sağlığının korunması adına ilçemizde yaşayan herkesin güvenle alış veriş yapması için her alanda denetimlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşımızın sağlığı bizim için çok önemli. Zabıta ekiplerimiz 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek için denetimlerimizi artırarak devam ettireceğiz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.