Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Spor Müdürü Ataşbak, şampiyon badmintoncuları kabul etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, geçtiğimiz haftalarda Niğde ve Yozgat'ta gerçekleştirilen 'Küçükler Badminton Türkiye Grup Şampiyonası’nda birinci olan okul sporcularını makamında kabul etti. Ataşbak,...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İl Spor Müdürü Ataşbak, şampiyon badmintoncuları kabul etti
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, geçtiğimiz haftalarda Niğde ve Yozgat'ta gerçekleştirilen 'Küçükler Badminton Türkiye Grup Şampiyonası’nda birinci olan okul sporcularını makamında kabul etti.

Ataşbak, TOKİ Köprülü Ortaokulu ve Mehmet Adil İkiz Ortaokulu öğrencilerinin başarıları nedeniyle mutlu olduğunu belirterek, "Her yaşta herkesin yapacağı badminton sporunu sevdiren okul yöneticilerini kutluyorum. Türkiye grup şampiyonasında dereceye giren okulları, emeği geçen federasyon il temsilcisi, antrenör, idareci sporcularımızı kutluyorum. Kentimizin adını duyurduğunuz için teşekkür ederim." diye konuştu.

Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Spor İl Müdürü Ataşbak'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Koordineli bir şekilde çalışarak daha iyi başarılara uzanacağız." dedi.

Ayrıca ziyarete TOKi Köprülü Ortaokulu Antrenörü Cevat Usburak, Mehmet Adil İkiz Ortaokulu Müdürü İbrahim Tokgöz ile İl Hakem Kururlu Üyesi Ahmet Aycan da katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.