Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Müftüsü Güven: Halka iyi bir din hizmeti verme hedefi içinde olmalıyız

Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, “Halkımıza daha iyi bir din hizmeti verme hedefi içinde olmalıyız” dedi.Müftü Doç. Dr. Şahin Güven, ziyarette Hacılar Müftülüğü bünyesinde görev yapan personelle tanışma toplantısına...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2015 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2015 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İl Müftüsü Güven: Halka iyi bir din hizmeti verme hedefi içinde olmalıyız
Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, “Halkımıza daha iyi bir din hizmeti verme hedefi içinde olmalıyız” dedi.

Müftü Doç. Dr. Şahin Güven, ziyarette Hacılar Müftülüğü bünyesinde görev yapan personelle tanışma toplantısına katıldı. Doç. Dr. Güven, toplantı öncesi Hacılar Müftüsü Mehmet Özbek, personel sayısı, camiler, Kur’an kursları ve müftülükçe yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra personelle bir araya gelen İl Müftüsü Güven şöyle konuştu: “Halkımıza daha iyi bir din hizmeti vermenin hedefi içerisinde olmalıyız. Daire personeli olarak sizlerin en önemli görevi personelimizi güler yüzlü bir şekilde karşılamaktır. Öncelikle hizmetimizin amacı Rabbimizin rızasını kazanmak olmalıdır.” deyip Hacılar Müftülüğü personeline teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.

İl Müftüsü, inşaatı yeni biten Hacı Şükrü Baktır Erkek Yatılı Kur’an Kursu'nu gezerek yetkililerden bilgi aldı. Ziyarette İl Müftü Yardımcıları Galip Koçer ve Tandoğan Topçu da hazır bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.